[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”padding-10-percent” column_padding_position=”right” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Toimitus ja nouto

Toimitus

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 3-5 arkipäivää. Toimituskulut Suomeen ovat 4,90 € (sis. alv). Tarjoamme yli 50 euron ostoille tarjoamme ilmaiset postikulut.

Toimitusvaihtoehtoina on Postin Smartpost-pisteet tai Postin toimipisteet. Toimitamme tuotteita myös ulkomaille. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Nouto

Vaihtoehtoisesti voit valita myös noudon, jolloin voit hakea ostamasi tuotteet toimisteestämme Turusta osoittesta Iso-Heikkiläntie 6, 3. krs. Tuotteet voit hakea joka maanantai klo 10-12 välisenä aikana. Tuotteet on mahdollista hakea myös muina arkipäivinä 9-16 -välisenä aikana mikäli aika sovitaan etukäteen. Sovi aika lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]