Hei. Me olemme POKKO.

 

Olemme suomalainen koko perheen vaatemerkki, jonka kulmakiviä ovat korkea laatu, käytettävyys ja luonnonmukaiset arvot.

POKKOn tuotteet on jaettu kahteen kategoriaan: ja Organic-mallistoon ja Fabrics Reborn -tuoteperheeseen.

POKKO Organic Collection on uusin mallistomme. Mallistossa käyttämämme lanka on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Lisäksi malliston vaatteet (collegeja lukuun ottamatta) on käsitelty harjaamalla, joka saa vaatteet silkkisen pehmeiksi ja mukavaksi käyttää. Käsittelyssä ei käytetä kemikaaleja. Kankaat ovat valmistettu Öko-Tex 100 standardin mukaisesti, jolloin ne ovat turvallisia kaikkein herkimmällekin käyttäjälle.

Fabrics Reborn -tuotteet on valmistettu tuotannon ylijäämäkankaista. Toisin sanoen tehtaalla syystä tai toisesta käyttämättä jääneille kankaille on annettu uusi elämä POKKO-vaatteiden muodossa. Kankaat ovat uusia ja käyttämättömiä ja näin olemme saaneet ne pois hyllyiltä konkreettisiksi vaatteiksi. Eikö tämä olekin kierrätystä parhaimmillaan?

POKKO-vaatteet sopivat koko perheelle. Olemme nimittäin tehneet vaatteistamme samanlaisia niin miehelle, naiselle, tytölle, pojalle kuin vauvallekin. Erityisesti Family-malliston vaattet ovat väreiltään ja kuoseiltaan yhdisteltävissä keskenään. Voit siis pukeutua lapsesi kanssa samisvaatteisiin. Toki kaikki POKKO-vaatteet ovat upeita ja mukavia käyttää yksinäänkin.

POKKO-vaatteet on suunniteltu Suomessa ja tehty kestämään käyttöä. Laadukkaasta kankaasta ja vaatteiden valmistuksesta vastaa suomalaisomisteinen tehdas Portugalissa EU-lainsäädäntöjä noudattaen.