Ilmaiset toimitukset yli 50 € ostoksille.

Luotu elämään.

Laadukkaan elämän puolesta

Pokko ei ole tekninen urheiluvaate, äärioloihin suunniteltu työvaate eikä kertakäyttöinen juhlavaate. Se on oikeastaan kaikkea muuta.


Elä täysillä, Pokko kyllä pysyy mukana

Meillä Pokkolla luonto ja tekeminen ovat kaiken A ja O. Ympäröivä luonto mahdollistaa seikkailut, joita toivomme itsellemme ja jälkipolvillemme paljon lisää. Haluamme olla osana hyvää arkea ja pieniä seikkailuja. Niissä hetkissä, jotka liian usein menevät huomaamatta ohi, ja joita myöhemmin muistelee lämmöllä.

Lapsi nauraa hypätessään kuralätäkköön, hämmästelee muurahaispesän vilinää ja kirkuu laskiessaan pulkalla alas mäkeä. Tämä tekemisen riemu ei saa kadota iän myötä. Ikä on vain numero (ja melko tarkka korrelaatiokerroin lihas- ja nivelkivuille), joten haluamme muistuttaa Pokko-perhettä menemään ja tekemään. Elämään täysillä. Pokko kyllä pysyy mukana. Läpi koko elämän.


Kestävä on avainsana niin tuotannossa kuin tuotteessa

Jotta jälkipolvillamme on mahdollisuus elää täysillä, meidän on otettava vastuu tekemisestämme. Pokkon toimintaa on alusta asti ohjannut kestävyys. Sen lisäksi, että vaate on kestävästi valmistettu, sen tulee kestää:

  • Käyttöä
  • Katseita
  • Aikaa

Jokainen Pokko-vaate suunnitellaan Suomessa ja niiden eettisestä valmistuksesta vastaa suomalainen Black Moda Oy. Vaatteet valmistetaan suomalaisomisteisessa ompelimossa Portugalissa, Porton viinipeltojen läheisyydessä. Materiaalina käytämme pääosin sertifioitua luonnollisin menetelmin viljeltyä pitkäkuituista puuvillaa ja aina kun mahdollista hyödynnämme tuotannon ylijäämiä.

Lisäksi haluamme pistää hyvän kiertämään. Pokko lahjoittaa tuotoista 5 % Baltic Sea Action Groupille, jonka tavoitteena on Itämeren ekologisen tasapainon palauttaminen. Se voidaan saavuttaa vain yhteistyöllä.


Lempivaate kulkee päältä pesuun ja pesusta päälle

Pokko on koko perheen vaatebrändi ja sopii erityisesti meille, jotka panostavat määrän sijasta laatuun. Näin saadaan pieni ja suuren käyttöasteen vaatekaappi. Laadun lisäksi, pienen vaatekaapin salaisuutena on vaatteiden ajaton suunnittelu, sekä huippuunsa viritetty käyttömukavuus.

Haluamme mahdollistaa laadukkaat ja monikäyttöiset vaatteet kaikille. Samoin kuin samistelun. Vauva ja vaari löytävät valikoimastamme yhteisiä elementtejä aivan kuten sisarukset ja ystävykset.

Meillä jokaisella on omat vaatteet urheillessa, töissä ja juhlissa. Mutta meillä on kuitenkin kotona se todellinen lempivaate. Vaate, joka ei päädy pyykkinarulta vaatekaappiin vaan tulee suoraan käyttöön. Tämä on Pokko.