[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”padding-10-percent” column_padding_position=”right” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]

Verkkokauppaostojen asiakaspalautus

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Vaihtaminen ja palautus on maksuton.

Huom! Isänpäivälahjaksi tai joululahjaksi tilatuissa tuotteissa on pidennetty vaihto- / palautusaika, eli voit tarvittaessa vaihtaa tai palauttaa tuotteet isänpäivän / joulun jälkeen.

Tarjoamme Postin Asiakaspalautus -lähetyksen. Saat palautuksesta aina kuitin, kun tuot palautuksen postiin. Palautuskuoren tai -paketin päälle pitää kirjoittaa osoitteen lisäksi “Asiakaspalautus” ja myös vastaanottajan sopimusnumero. Kaupan peruuntumisesta on aina ilmoitettava meille. Kaupan peruutukseksi ei riitä, että paketin jättää noutamatta.

Palautus Pakettiautomaatilta

Voit palauttaa pakettiautomaatista noutamasi paketin 14 vrk:n kuluessa lähetyksen noutamisesta. Voit palauttaa lähetyksen mihin tahansa Pakettiautomaattiin samalla koodilla, kuin millä olet sen noutanut. Voit myös palauttaa lähetyksen mihin tahansa Postiin. Jos paketin palautusaika on mennyt umpeen ja haluat palauttaa paketin, ole yhteydessä meihin.

Noutamatta jääneet paketit palautuvat lähettäjälle

Pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta ja myymälöihin toimitettujen pakettilähetysten säilytysaika on 14 vuorokautta. Jollei lähetystä ole noudettu, se palautetaan säilytysajan jälkeen lähettäjälle lähetykseen merkittyjen lähettäjätietojen perusteella.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]